Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Een bedrijf met impact.

Bij Het ConsultancyHuis willen we een duurzame impact maken voor onze klanten: energie-, telecom- en mobiliteitsbedrijven. Dat doen we met een uitgebreide kennis van deze sectoren én van IT. Onze consultants hebben verschillende technische en bedrijfskundige achtergronden, maar hebben allemaal ervaring met verbeter- en innovatietrajecten.

Wat ons met elkaar verbindt, is onze houding ten opzichte van elkaar en onze klanten. Wij zijn ondernemend, we leggen de nadruk op duurzame relaties en oplossingen, en we gaan altijd op zoek naar verbinding. Ontdek hier hoe we samenwerken aan oplossingen voor een duurzame samenleving.

ONS DNA

De kern van Het ConsultancyHuis

Waarden

De 4 kernwaarden van Het ConsultancyHuis zijn eerlijkheid, openheid, redelijkheid en gelijkwaardigheid. Dankzij deze waarden kan iedereen in onze organisatie groeien, mensgerichte keuzes maken en betekenis geven aan zichzelf, onze klanten en ons bedrijf. Onze 4 kernwaarden vormen de basis voor langdurige en effectieve samenwerkingen.

Het-ConsultancyHuis-consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit-68

Missie

Het ConsultancyHuis wil een zo groot mogelijke maatschappelijke impact hebben. Door ons te focussen op energie, mobiliteit en telecom, kunnen we onze brede kennis en expertise optimaal inzetten om de transitie naar een duurzame samenleving te versnellen.

Het-ConsultancyHuis-consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit-66

Ons Huis

In ons Huis delen we enkele belangrijke eigenschappen. Allereerst zijn we ondernemend en gaan we continu op zoek naar verbetering. Ten tweede zetten we ons in voor duurzaamheid. We willen allemaal werken aan een betere leefomgeving. Ten slotte willen we allemaal verbinden. We delen kennis en bouwen graag lange termijn relaties op met elkaar en onze klanten. Door samen te werken bereiken we meer dan alleen.

Het-ConsultancyHuis-consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit-65-1

Goede doelen

Bij Het ConsultancyHuis willen we de wereld beter maken, niet alleen met het werk dat we doen maar ook door goede doelen te helpen. Zo steunen we Justdiggit, een organisatie die klimaatverandering en droogte in Afrika bestrijdt, en Rise and Shine, een kindertehuis en dagopvangcentrum voor kinderen uit de sloppenwijken van Bogota.

Het-ConsultancyHuis-Rise-and-Shine-Kinderen-die-onderweg-zijn-naar-het-dagopvangcentrum-500x300

Wat doen we

Consultancy voor energie, telecom en mobiliteit

Met business- en IT-consultancy creëren we meerwaarde voor energie-, telecom- en mobiliteitsbedrijven. Dat doen we met uitgebreide ervaring in deze sectoren én in IT. We helpen hen met innovaties, procesoptimalisaties en het behalen van hun business doelstellingen.

In elk traject hebben we aandacht voor systemen, data, mensen en processen. Enkel door naar al deze zaken te kijken, kunnen we een blijvende impact maken. Ontdek hier meer over onze diensten.

Consultants aan het woord

Fun, uitdaging en lifelong learning

Bij Het ConsultancyHuis word je elke dag geprikkeld om contacten te leggen, samen plezier te hebben en jezelf te overstijgen voor een duurzame samenleving.

Samenwerken?

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.