Werken bij ons

Meer dan een job

Werken als consultant bij Het ConsultancyHuis

Bij Het ConsultancyHuis hebben we allemaal een verschillende achtergrond. Toch willen we allemaal hetzelfde: een verschil maken voor onze klanten én voor de samenleving.

Wil jij werken als consultant bij een Huis waar je je thuis kunt voelen? Welkom bij Het ConsultancyHuis.

Ons huis

Een Huis waar mensen…

Samenwerken aan succes

Bij Het ConsultancyHuis willen we dat iedereen zich veilig voelt, zichzelf kan ontwikkelen volgens zijn of haar interesses, en gelukkig wordt van het werk. Enkel zo kunnen we samen het verschil maken voor onze klanten en elkaar, en een bijdrage leveren aan een betere samenleving.

consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit 1

Plezier hebben

We zijn doodserieus als het gaat om het maken van impact voor onze klanten. Maar we kunnen enkel vooruit bewegen als we ook kunnen genieten van ons werk en plezier kunnen maken. Daarom maken we bij Het ConsultancyHuis werk van leuke momenten onder collega’s.

consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit 4

Zichzelf ontwikkelen

Introspectie, zelfkritiek en willen begrijpen zitten in ons DNA. Enkel zo kunnen we onszelf blijven ontwikkelen. Waarin je je ontwikkelt? Die keuze laten we volledig aan jou over. We hebben generalisten, specialisten en alles daartussen in ons team.

Het-ConsultancyHuis-consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit-66

Betekenis geven

Door iets goeds achter te laten, kunnen we de waarde van ons leven vergroten. Daarom willen we niet alleen professioneel een duurzame impact maken, maar sponsoren we ook elk jaar verschillende goede doelen en initiatieven.

Het-ConsultancyHuis-consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit-68

Fun, uitdaging en lifelong learning

Bij Het ConsultancyHuis word je elke dag geprikkeld om contacten te leggen, samen plezier te hebben en jezelf te overstijgen voor een duurzame samenleving.

Onze vacatures

Een job die écht bij je past

Consultants aan het woord