Data

energie, telecom en mobiliteit

Data-consultants met een holistische aanpak

De data die je organisatie verzamelt, kunnen je belangrijke inzichten geven. Maar dat lukt alleen met de juiste visie en strategie. Want waar begin je: bij je processen, je data-architectuur, het rationaliseren van je IT, …?

Elk bedrijf is anders. Er is dan ook geen eenvoudig stappenplan. Onze data-consultants hebben uitgebreide kennis van energie, telecom en mobiliteit, én van data, processen en technologie. Hierdoor kunnen ze jouw data-vraagstukken als geheel aanpakken.

Data-architectuur

We helpen je met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe data-architecturen, en we helpen je deze met de enterprise-architectuur te verbinden.

Network database with wired data cables interconnections

Datakwaliteit

Van data maturity scans over kwaliteitsmetingen tot het ontwikkelen van datamodellen, we helpen je organisatie om de kwaliteit van je data te meten en verbeteren.

Maximum Quality concept - quality level meter - 3d rendering

Analyse en inzicht

Onze data-consultants kunnen je data analyseren, voorspellingen maken, en rapporten en dashboards ontwikkelen om inzichten te delen op verschillende niveaus in je organisatie.

Data classification banner. Concept of sorting and organization information and documents on computer. Vector landing page of organize database with isometric laptop with folder

Migratie en controle

Heb je een grote datamigratie gepland? Onze data-consultants helpen je bij het ontwikkelen en uitvoeren van de nodige controlesporen.

two pieces of jigsaw puzzle and various business information.

Onze resultaten

Projecten die écht een verschil maken

Consultants aan het woord

Wat doen we

X

X

X

= Duurzame impact

Consultants aan het woord

“We hebben tijdens de migratie van Oxxio naar Eneco een tool ontwikkeld die succesvol data issues en uitvalcategorieën heeft gedistribueerd om ze efficiënt te kunnen oplossen.”

Hans Dorst

Onze projecten

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.