Energie

Business- en IT-oplossingen 

Jarenlange ervaring in consultancy voor de energiesector

Het ConsultancyHuis heeft jarenlange ervaring in consultancy voor de energiesector. Al sinds de liberalisering van de energiemarkt helpen we netbeheerders, aggregators en andere energiebedrijven om inzichten te krijgen, processen te verbeteren en te implementeren, en slimme technologieën te gebruiken.

Daarbij focussen we niet alleen op de inhoud, maar ook op verbinding tussen je medewerkers en andere betrokken partijen.

Congestiemanagement

Dankzij onze diepe kennis van de energiemarkt en het congestieprobleem, kunnen we je helpen met gerichte business analyses, projectmanagement en het bedenken en ontwikkelen van flexibele oplossingen.

Blue chip control center operator monitoring power network applications. Smart industry concept for energy accounting, cloud based power management system, energy efficiency, and real time data.

Marktfacilitering

De energiemarkt en de wet- en regelgeving over energie veranderen voortdurend. Onze consultants volgen deze veranderingen op de voet en houden je helemaal op de hoogte.

Electric power meter measuring power usage with High voltage post. Watt hour electric meter measurement tool.

Slim laden

Onze consultants helpen je met het ontwerpen en ontwikkelen van software-oplossingen voor het slim laden van elektrische voertuigen.

EV charging station for electric car in concept of green energy and eco power produced from sustainable source to supply to charger station in order to reduce CO2 emission .

IT/OT-integratie

Landelijke en regionale netbeheerders hebben een goede integratie van operationele technologie (OT) en IT nodig. Wij helpen je om nieuwe software te bouwen en gebruiken.

wind power plant. renewable energy concept.

Procesinrichting

Wij kunnen je als geen ander helpen bij het optimaliseren van je processen. We zorgen vanuit onze brede ervaring altijd voor een sterke verbinding tussen business en IT.

Het-ConsultancyHuis_Energie_Proces Inrichting

Warmte transitie

Van aardgas naar duurzame alternatieven, de warmte transitie is volop gaande. Met verschillende projecten en bij klanten maken we impact voor de uitdagingen die hierbij komen kijken.

warmte_transitie_het_consultancyhuis_3

Waar zijn wij actief

Wij werken voor klanten met een duurzame impact

Consultants aan het woord

“Klanten krijgen van Eneco niet alleen energie, maar ook een factuur.
We proberen de klant hierin centraal te stellen en de processen er zo goed mogelijk op af te stemmen. Zo dragen we eraan bij dat de klant uiteindelijk beter betaalt.”

André Sliedregt

Onze projecten

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.