Telecom

Business- en IT-oplossingen

Consultants met jarenlange ervaring in telecom

Het ConsultancyHuis helpt telecombedrijven met business- en IT-oplossingen. Zo kunnen we je onder andere helpen met het ontwikkelen van software, het toepassen van AI, en het optimaliseren en implementeren van processen.

Sinds onze oprichting in 2007 hebben we tal van telecombedrijven geholpen in diverse trajecten. Zo waren we betrokken bij de uitrol van glasvezel en leveren we al jaren een bijdrage aan de business intelligence en datavisualisatie van KPN.

Projectmanagement

Onze ervaren projectmanagers helpen je graag om je doelen te bereiken. We hebben aandacht voor de verhoudingen in je organisatie en focussen op duurzame verandering.

Het-consultancyHuis_Mensen_Projectmanagement

Software development

Een applicatie die je totale ketenplanning ondersteunt? Geen probleem! Onze consultants hebben een uitgebreide gereedschapskit met verschillende stacks, frameworks en meer.

Het-ConsultancyHuis-Dashboard-Transport-Capaciteit

Data services

Van een goede business intelligence tool tot heldere rapporten en dashboards? Onze data-consultants helpen je telecombedrijf om waardevolle inzichten te verzamelen.

Businessman analyzing a business analytics (BA) or intelligence (BI) dashboard on virtual screen showing sales and operations data statistics charts and key performance indicators (KPI)

Waar zijn wij actief

Wij werken voor klanten met een duurzame impact

Consultants aan het woord

“Ik vind het gaaf om met KPN de uitdaging aan te gaan om datagedreven te werken. Dit is dé uitdaging voor bedrijven in een digitaliserende wereld.”

Alex Vergeer

Onze projecten

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.