Mensen

energie, telecom en mobiliteit

Duurzame verandering door goed verandermanagement

Welke verandering je ook wil doorvoeren, het is cruciaal om je medewerkers te overtuigen en op te leiden om je nieuwe systemen en processen op een goede manier te gebruiken.

Onze verandermanagers nemen de regie en faciliteren duurzame verandering. Hiervoor combineren we onze ervaring in project- en programmamanagement, Agile werken en interimmanagement met een diepgaande kennis van de energie-, telecom- en mobiliteitsmarkt.

Project- en programmamanagement

Via project- en programmamanagement zorgen we ervoor dat je medewerkers ‘mee’ zijn. We hebben aandacht voor de verhoudingen in je organisatie en focussen op duurzame verandering.

Shutterstock_Mensen_Projectmanagement

Agile coaching

Agile werken helpt je bedrijf om succesvol te zijn in een snel veranderende omgeving. Onze ervaren Agile-coaches en Scrum Masters ondersteunen jouw Agile transitie op basis van de meest actuele inzichten.

Man turning knob to changing project management methodology from traditional to agile PM. Composite image between a hand photography and a 3D background.

Interim management

Onze ervaren Interim Managers nemen tijdelijk strategische posities in, en ze realiseren concrete veranderingen of oplossingen voor probleemsituaties. Hiervoor bepalen we altijd heldere resultaatdoelen.

Het-ConsultancyHuis-consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit-63

Consultants aan het woord

Wat doen we

X

X

X

= Duurzame impact

Consultants aan het woord

“Als Product Owner word je betrokken bij complexe vraagstukken bij mooie klanten. Door een pragmatische, oplossingsgerichte houding vinden we altijd een oplossing als het ergens wringt. Een ‘waarom?’ omdraaien tot een ‘waarom niet?’ is een leuke uitdaging.”

Paul Nas

Onze projecten

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.