Mobiliteit

Business- en IT-oplossingen voor mobiliteitsbedrijven

Duurzame mobiliteit dankzij consultancy

De transitie naar duurzame mobiliteit brengt heel wat nieuwe kansen en uitdagingen mee. Denk maar aan de laadinfrastructuur die nodig is om elektrische voertuigen te laden, slimme algoritmes die het mogelijk maken om te laden wanneer de energie het goedkoopst is, …

Als mobiliteitsbedrijf kan je op Het ConsultancyHuis rekenen om een antwoord te vinden op je uitdagingen rond digitalisering en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen.

Product development

Een roadmap opstellen, design sprints, softwareontwikkeling, Agile werken, … Onze consultants ondersteunen je in elke fase van je product development.

Teamwork and brainstorming concept with businessmen that share an idea with a lamp. Concept of startup

Digitalisering

IT op het openbaar vervoer, het digitaliseren van reisinformatie, toegangsbeveiliging, … We helpen je graag bij al je uitdagingen rond digitalisering.

businesswoman hand working with laptop computer, tablet and smart phone in modern office with virtual icon diagram at modernoffice in morning light

Strategie

Een strategie nodig voor jouw mobiliteitsoplossing? Onze consultants zijn experts in het ontwerpen en uitvoeren van strategieën op maat van de mobiliteitssector.

Het-ConsultancyHuis-consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit-89

Waar zijn wij actief

Wij werken voor klanten met een duurzame impact

Consultants aan het woord

“Bij Jedlix bouw ik mee aan de slim laden app. Super interessant om een bijdrage te leveren aan deze innovatieve oplossing om het net te balanceren.”

Alexander van den Bosch

Onze projecten

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.