Systemen

energie, telecom en mobiliteit

IT-systemen van architectuur tot integratie

De juiste IT-systemen zijn cruciaal in elk verandertraject. Hoe moet je architectuur eruit zien? Welke applicaties heb je nodig? Wat zijn de behoeften en wensen van je gebruikers?

Wij helpen energie-, telecom- of mobiliteitsbedrijf onder andere bij het ontwikkelen, testen en integreren van IT-systemen. Dat doen we op een Agile manier, met een brede en diepe kennis van de technologie én de business.

IT-architectuur

Onze consultants helpen je bedrijf bij het ontwikkelen en valideren van je IT-architectuur. We kunnen je team ook ondersteunen bij het ontwikkelen van proof of concepts en pilots.

Het-ConsultancyHuis-Systemen_ITArchitectuur

Informatieanalyse

We helpen je bij het bepalen en opstellen van requirements, user stories en modellen, en het uitdragen ervan naar je organisatie. Zo verbinden we de IT met de business.

Business process automation using flowchart swimlane diagram. Concept with manager or consultant mapping activities and responsibilities to automate workflow. Corporate strategy and management.

Backlog management

Backlog management is essentieel in een Agile context. Onze product owners ondersteunen je organisatie bij het opstellen en beheren van je backlog en het opstellen van user stories.

Het-ConsultancyHuis-consultancy-voor-energie-telecom-mobiliteit-64

Software development

We ontwikkelen (onderdelen van) applicaties en integreren ze in je procesketen. Java, .NET, Python, Ruby (on Rails), Node.js, Angular, React, Kubernetes, Docker,… hebben geen geheimen voor ons.

Het-ConsultancyHuis-Dashboard-Transport-Capaciteit

Test management

Door je te helpen bij het testen van je applicaties, mitigeren we risico’s en verhogen we de kwaliteit van je deployment en releases. We testen altijd in functie van je business.

Businesswoman pressing face emoticon on the keyboard laptop / Customer service evaluation concept.

Integratie

Onze consultants helpen je bij het integreren van je bestaande IT-systemen met nieuwe software, zowel voor custom als kant-en-klare software.

Concept of system integration of two partner

Onze resultaten

Projecten die écht een verschil maken

Consultants aan het woord

Wat doen we

X

X

X

= Duurzame impact

Consultants aan het woord

“Bij Alliander leid ik een team ontwikkelaars dat een systeem voor het voorspellen en managen van capaciteitstekorten bouwt. Super leuk om bij te dragen aan een oplossing die de versnelling van de energietransitie mogelijk maakt.”

Petra van Nistelrooij

Samenwerken?

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.