Duurzame verbindingen en innovatieve energie bij
Flexcon!

27/11/2023

door Manya Eijsberg, consultant bij Het ConsultancyHuis

Het ConsultancyHuis zet zich in voor een samenwerkingscultuur en het delen van inhoudelijke kennis onder consultants. Een recent hoogtepunt was het bezoek van een team van vier collega’s aan de Flexcon Beurs in Brussel, die plaatsvond in september. In deze blog nemen we je graag mee in deze leuke en innovatieve reis.

De reis

De reis begon met een korte tussenstop in Rotterdam, voordat ze de grens overstaken naar Brussel. Eenmaal in de Belgische hoofdstad werd niet alleen de beurs bezocht, maar werden ook de lokale cultuur en speciale bieren verkend, wat een extra dimensie aan de reis toevoegde.

Flexcon

Na een verkwikkende nachtrust arriveerde het team vol energie op de beursvloer. De Flexcon beurs bood een inno atieve ervaring met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van EnergyHubs, Flex-oplossingen, batterijen en SMART charging. Het was indrukwekkend om te zien hoe bedrijven, zowel nieuwkomers als gevestigde namen, zich bezighouden met de energietransitie en samenwerken om de wereld duurzamer te maken. Naast het bewonderen van innovaties stond het netwerken centraal. Het team ontmoette interessante mensen en legde waardevolle contacten. De mogelijkheid tot netwerken bood niet alleen een platform om bestaande relaties te versterken, maar opende ook de deur naar potentiële toekomstige samenwerkingen. Al met al was het bezoek aan de Flexcon beurs een geslaagd uitje. Het team keerde terug met nieuwe ideeën en een frisse dosis energie met het besef deel uit te maken van een grotere beweging die de energietransitie stimuleert. De ervaring verrijkte niet alleen de individuele kennis van de consultants, maar versterkte ook de cohesie binnen het team. Het ConsultancyHuis kijkt uit naar de toekomst en de rol die het zal spelen in de verdere ontwikkeling van duurzame energie. We blijven daarom ook graag deelnemen aan beurzen en/of events om onze kennis op dit gebied te verrijken.

sfeerimpressie

bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie:

contact

Benieuwd naar welke kennis wij hebben op gedaan tijdens Flexcon en hoe we van plan zijn deze kennis te vertalen naar de praktijk? Neem contact met ons op en we lichten het graag toe onder het genot van een bakje koffie.

Samenwerken?

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.