Het consultancyhuis in nieuwe, vertrouwde handen

19/12/2022

door Elianne Stekelenburg

Per 1 december heeft Het ConsultancyHuis een nieuw bestuur. Martijn Luijer en Bas Haan nemen het stokje over van Henk Kippersluis. Bas en Martijn werken beiden al ruim tien jaar bij Het ConsultancyHuis, eerst in de rol van consultant en later in het managementteam. Met veel vertrouwen en enthousiasme gaan zij deze nieuwe uitdaging aan: “Wij hebben heel veel zin om samen met onze collega’s het bedrijf verder uit te bouwen. Henk heeft een mooi fundament neergezet en zal ons voorlopig nog blijven ondersteunen om een soepele overdracht mogelijk te maken en ook op de langere termijn betrokken blijven.”

Vlnr: Henk, Bas en Martijn

In 2007, nu 15 jaar geleden, richtte Henk Kippersluis samen met twee partners Het ConsultancyHuis op. Inmiddels is ons ‘Huis’ gegroeid naar een organisatie met 60 collega’s. We zijn trots op onze klanten en de opdrachten en projecten die we uitvoeren. Met de bestuurlijke verandering hebben we invulling gegeven aan de continuïteit en zelfstandigheid voor de lange termijn.

Bas en Martijn: “Onze wortels zitten in de IT-dienstverlening binnen de Energie- en Telecommarkt en vormen nog steeds de basis van waaruit we werken. Deze markten zijn en blijven volop in ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de congestie problematiek in onze energienetten, maar ook de rol die telecom speelt binnen de energietransitie. Daarnaast hebben we de dienstverlening in de afgelopen jaren uitgebreid naar de mobiliteitsmarkt. De toenemende elektrificatie van mobiliteit vraagt om meer en slimmere digitale hulpmiddelen.”

Ons credo is: samenwerken aan oplossingen voor een duurzame samenleving. Daar gaan we de aankomende jaren verdere invulling aangeven. Met de ambitie om met onze kennis en competenties een zo’n groot mogelijke impact te hebben.”

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening? We vertellen er graag meer over. Graag nodigen we je uit voor een kop koffie op ons kantoor in Utrecht.

Samenwerken?

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.