Heuvelrugloop 2023

22/06/2023

door Jeroen van Hattem, Project Manager bij Het ConsultancyHuis

Het ConsultancyHuis sponsort de Heuvelrugloop sinds 2015. Op zaterdag 17 juni was het weer zover: samen met collega’s en relaties werden grenzen verlegd en vriendschappen gesloten. 

Topprestaties onder moeilijke omstandigheden

Het was al weer de 16e editie dat deze mooie loop over de Utrechtse Heuvelrug georganiseerd werd. Ook dit jaar deed een grote groep collega’s en relaties mee aan het evenement en ook nog eens met het nodige succes! Zo werden er podiumplekken behaald op de 10km heren (3e) en 10 km dames (2e) als ook een tweede plek op de halve marathon voor heren. En dat onder vrij zware omstandigheden want het was 26 graden en er moesten diverse heuvels beklommen worden! Iedere deelnemer heeft dus een geweldige prestatie geleverd en dat werd op waarde geschat met een verdiend applaus van het publiek en een medaille aan de streep.  

Gezelligheid voorop!

Bij de Heuvelrugloop gaat het overigens vooral om de gezelligheid. En dat begon al een half uur voor de loop met een gezamenlijke warming-up. Ook stonden collega’s langs het parcours om aan te moedigen en te genieten van een leuke avond.  Na afloop werd er gezellig nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje. De collega’s en relaties die nog een beetje energie overhadden konden zich daarnaast tot laat in de avond vermaken op de muziek van de lokale DJ. Ook deze keer kunnen we weer terugkijken op een geslaagd en gezellig evenement waarbij het gevoel overheerste dat het ieder jaar leuker wordt. Dat belooft wat voor volgend jaar… Wil jij ook een keer met ons meedoen, laat het dan even weten aan één van onze sportieve collega’s!

Samenwerken?

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.