NIEUW: training veranderingen in de energiemarkt

juni 23, 2021

door Bas Haan

De energietransitie fascineert! De uitdagingen zijn groot en de veranderingen gaan snel. Wij zien allerlei nieuwe kansen, oplossingen en spelers in de energiemarkt. Daarom ontwikkelden we een leerzame en leuke training over de veranderingen in de energiemarkt.

Interesse? Lees dan snel verder!

Training veranderingen in de energiemarkt

Stel, jij bent een ervaren rot in de energiesector. Je werkt volop aan één van de vele veranderingen in de energietransitie. Je kent de complexe ketens en weet dat verdere integratie van warmte, moleculen en elektriciteit nodig is. Hoe zorg jij ervoor dat je de ontwikkelingen blijft overzien?

Of je bent nieuw in de energiesector. Jouw expertise uit andere sectoren gaat enorm helpen om de energietransitie te versnellen. Denk bijvoorbeeld aan slimme sensoren en IoT, artificiële intelligentie en machine learning, systeemintegratie en wendbare processen. Hoe zorg jij ervoor dat je snel up-to-speed komt in de wereld van energie?

Dankzij onze nieuwe training over veranderingen in de energiemarkt krijg je antwoorden op je vragen.

Kennisdeling en inspiratie

Om de kennis van iedereen bij Het ConsultancyHuis weer eens te verhogen, hebben we onze nieuwe training intern uitgeprobeerd. Door de groepen bewust te mengen werden de sessies heel interactief en ontstond veel kruisbestuiving en inspiratie. Hierdoor leerde iedereen bij, zowel onze energie-experts als onze experts uit andere sectoren.

In 2,5 uur gingen we samen in op onderwerpen als:

  • Welke ontwikkelingen zien we Europees en nationaal?
  • Welke oude en nieuwe rollen zien we in de energiemarkt?
  • Wat worden de nieuwe waardeketens?
  • Wat zijn de volgende stappen in de energietransitie en wat zijn de oplossingsrichtingen?

Heel leerzaam én ontzettend leuk om al deze kennis met elkaar te delen, overzichtelijk te maken en de nieuwste ontwikkelingen te doorgronden.

Ontdek de trainingen van Het ConsultancyHuis

Alleen met actuele kennis én overzicht kunnen wij onze klanten goed blijven ondersteunen en helder adviseren in de aankomende veranderingen. Daarom besteden we bij Het ConsultancyHuis veel aandacht aan trainingen en kennisdeling.

Niet alleen de nieuwe training over veranderingen in de energiemarkt, maar ook trainingen over allocatie 2.0, energieflexibiliteit, congestiemanagement, nauwkeurig voorspellen met AI/ML, cloud architectuur, datamanagement, wendbaar veranderen, design thinking, storyboarding, Lean Agile, DevOps en nog veel meer.

Interesse in een training?

Wil jij graag een van onze trainingen volgen? Of wil je liever een kennissessie op maat waar we diep ingaan op relevante onderwerpen voor jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Samenwerken?

Een verandertraject, een nieuw IT-systeem of een andere uitdaging? Ontdek hier hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Werken bij ons?​

Zoek je een nieuwe uitdaging? Ontdek de voordelen van Het ConsultancyHuis voor jou als consultant.